Kategorier

All Colors Are Beautiful

48.66% – 86/187

Med en nyans per målning plus svart och vit skall jag måla Montana Blacks färgkarta med 187 olika färger.


Målade hittills (nyast längst ner i listan)

BONUS

Youtube

LIVE BILDER

Some storys from different colors..

55. BLK-6420 – Beetle
(Juni 2021)
Utan skiss och med rollerfärg som äter upp all spray som målas, gav jag mig an Beetle målningen. Jag hittade en P-form som jag gillade och satsade på att bygga upp målningen efter denna. Efter 3 lager med sprayfärgen så blev bokstäverna ordentligt fyllda och jag kunde börja gå på linjearbetet vilket är den roligaste biten i målningen. Det hela kompletterades med svart 3d, detaljer i svart och vitt samt en vit bakgrund med stjärnor.

BLK-6420 – Beetle

54. BLK-8010 – Sand
(Juni 2021)
Grundplanen för denna målningen var något helt annat än vad som slutresultatet blev. Min gråa rollerhink jag haft med mig de senaste målningarna hade tagit slut, så hade plockat fram nästa hink ifrån källaren, en skön mörkgrön färg. Jag tyckte den skulle matcha super med Sand färgen, den var lätt att rolla med och färgen täckte jättebra. Men tyvärr var det en färg som vägrade att torka. När det väl var dags för uppskissningen så åt rollerfärgen upp all spray, varenda streck jag drog blev försvann in i rollerfärgen och försvann. Så jag ändrade om min plan om att bara köra en målning där jag skulle arbeta mycket med fadningar och effekter, till att skissa upp en yta till för att kunna göra två målningar, så att färgen hinner på den första ytan hinner torka upp medan jag arbetar på andra ytan.
Men inte ens då var den torr, men det fungerade att skissa upp. Efter ytterligare några minuters väntan, så tänkte jag att det får bära eller brista. Jag hade en tid att passa hemma, så kunde inte stå och vänta på att rollerfärgen skulle torka. Så jag fyllde målningen först en gång, sedan en gång till, och på det tredje lagret spray så såg det äntligen bra ut.

BLK-8010 – Sand

53. BLK-6210 – E2E green
(Juni 2021)
Youtube-graffitimålaren Olust, från kanalen ”Rather Dye Productions” som har sitt säte i Örebro i Sverige, hörde av sig och ville komma till Göteborg och spela in 1-2 avsnitt tillsammans med mig. Det var första gången han målade i Göteborg, så jag ville visa honom några fina platser som skulle kunna göra sig bra på film.
Första målningen blev en färgglad produktion i Bergsjöfamet, för att sedan åka direkt över till Hisingen och måla en enfärgad målning i Uptown-famet.
Vi rollade väggen grå och ställde upp kameran bakom oss. Eftersom hela processen filmades så ville jag göra något lite extra, så jag tog ett snabbt beslut och satsade på att göra pixel-linjer på min målning.
Vi höll jämna steg med varandra genom hela processen och blev färdiga med våra målningar exakt samtidigt.
En kul ny bekantskap som jag gärna målar flera gånger med i framtiden.

BLK-6210 – E2E green

52. BLK-3220 – Mr.Crab
(Juni 2021)
När min första målning (Neptune) på containern nere vid Röda Sten i Göteborg var färdigmålad, så påbörjade jag min nästa. Denna skiss ville jag skulle skilja sig åt från föregående så valde en helt annan stil. I fyllen gjorde jag tjockare svarta linjer som följer bokstävernas form. Tycker det blev ett bra resultat.

BLK-3220 – Mr.crab

51. BLK-6170 – Neptune
(Juni 2021)
Ollio, Nate, JonJon skulle köra lite kvällsmåleri nere på Röda Sten i Göteborg, så de hörde av sig och frågade om jag ville haka på. Så vid klockan 20.00 möttes vi upp nere vid väggarna, det var en skön varm sommarkväll, de hade redan igång lite musik och stod och drack varsin folköl när jag kom till platsen. Jag hade bett Ollio ta med sig sina nya böcker han precis har gett ut, väldigt glad att ha dem i mitt Graffbibliotek. Vi delade upp oss och tog varsin sida på containern. Jag hade med mig burkar för att göra 2 färger i projektet, så delade helt enkelt upp min sida i två och började måla.

BLK-6170 – Neptune

47. BLK-8080 – Rust
Torme hörde av sig och berättade att han var i Göteborg och skulle måla med Etile på Röda Sten. Tyvärr så fick jag inte ihop det och kunde möta upp dem. Utan det skulle bli först klockan 18 jag hade möjlighet att måla. Ungefär vid klockan 16 så hörde Torme av sig igen och berättade att Etile och VickanArt gömde en påse med några burkar (ca 10-12 stycken) till mig under skaterampen vid Röda Sten.
Så fort klockan slog 18 kunde jag sätta mig i bilen för att påbörja skattjakten. Jag hittade snabbt påsen, sedan gick jag till Draken för att måla. Där stod Edit och Slusk, så valde en vägg bredvid dem. Hade tänkt måla en målning med Patpong, men fick inte igång burkarna, så bytte till Rust. Tänkte det skulle se ut som bokstäverna skulle se ut som det är utklippta från ett papper, och det enda man ser är hålrummet som är kvar.
Kommer med stor säkerhet göra en annan färg i projektet där jag gör det tvärt om. Att bokstäverna blir vita med skugga bakom.

BLK-8080 – Rust


46. BLK-5125 – Dove
Jag var i Bockaby tillsammans med Code26 och målade lite olika målningar. Code hade fokus på att göra abstrakta målningar och gjorde några färger i projektet. I rummet bredvid hade vi precis avslutat en gemensam målning och nu var det dags att sätta tänderna i denna vägg. I mitten på väggen var det en dörr, så det skulle bli trångt att göra en hel Punta-målning, så jag tänkte det skulle se snyggt ut med två abstrakta målningar på i varsin färg på var sida av dörren. Först gjorde jag en i Pink Cadillac och därefter målningen i nyansen Dove. Jag började att göra en highlight-stjärna och sedan blev det en blandning på olika mönster och symboler. Kul att arbeta med något som inte är bokstäver och låta huvudet tänka på andra sätt.

BLK-5125 – Dove

BONUS. BLK-3330 – Bloody Mary
Det var en regning dag i maj och jag och Code26 var lediga så vi valde att ta bilen och lämna Göteborg för att åka och måla. I den nedlagda militärövningsplatsen Bockaby, Borås, som vi åkte till hittade jag en yta som jag tyckte passade perfekt att måla på. Jag började först att fylla målningen med färgen Galaxy, men kände ganska snabbt att färgen inte skulle räcka så tog en annan färg ur påsen. Stilen ville jag skulle vara någon blandning mellan en throw-up och en piecen. Platsen är rätt bombad och jag ville behålla den råa ytan som är på platsen. För att göra bokstaven A var jag tvungen att klättra utanför räcket och luta mig mot väggen ovanför trappan för att nå.


43. BLK-3080 – Winegum
(Maj 2021) Målningarna Boa och Winegum målades parallellt med varandra. Först målade jag ett moment på Boa-målningen för att sedan gå över till Winegum-målningen och göra samma moment, tills målningarna är klara.
Men under uppskissningen så slutar en av två Winegum-burkar att fungera. Det blir totalstopp och jag får inte ut en droppe till. Inga trick av de man brukar göra när burkarna kloggar fungerade. Som tur var hade jag med mig två burkar av den nyansen så fick färgen att räcka, men fick tänka om lite angående färgförbrukningen när jag fyllde målningen. Efter att ha målat färdigt de båda målningarna och det var dags att fotografera så blev det nästan svart på några sekunder och himlen öppnade sig i världens ösregn. Jag lyckades knäppa några halvbra bilder och tänkte att nästa dag kommer det inte finnas mycket färg kvar på väggen utan med all säkerhet har all rollerfärg runnit bort. Men så när som på några sträck hade båda målningarna klarat sig fint, så jag kunde knäppa bra bilder 2-3 dagar efter när jag var på plats.

42. BLK-6625 – Boa
(Maj 2021) Efter en hel dag med ösregn så sprack det upp på himmelen framåt kvällen vilket möjliggjorde att jag kunde måla. Jag var väldigt orolig att rollerfärgen inte skulle torka eller att väggen skulle vara för blöt att använda rollerfärg på. Jag hade tidigare på dagen kommit på ett A jag var väldigt nöjd med som jag sedan hade byggt upp skissen kring. Så jag rollade väggen med plats för två målaningar, skissade Boa-målningen, gick över till Winegum-målningen och skissade upp den medan rollerfärgen torkade och gick sedan tillbaka och började med fyll och bakgrund.

41. BLK-4250 – Liver
(Maj 2021) Denna fredagskväll vid skateboardrampen, på Jubileumsparken i Göteborg, avslutades med en målning av färgen Liver. Rollerfärgen var i stort sett helt slut efter användandet vid ”Blue Velvet”- och ”Falling”-målningarna. Men eftersom det hade regnat friskt i 2-3 dagar så hittade jag en stor vattenpöl som jag lyckades få upp lite vatten ifrån för att kunna spä ut rollerfärgen. Den räckte precis, sedan var det bara att börja spraya dagens tredje och sista målning innan det blev dags att åka hem till familjen igen.

BLK-4250 – Liver

40. BLK-4130 – Blue Velvet
(Maj 2021) När jag hade målat klart målningen ”BLK-8240 Falling” rollade jag upp resten av väggen på rampen i Jubileumsparken så att det fanns plats för mig att lägga en till målning och även så det fanns plats till Mok som var påväg för att hålla mig sällskap och måla. Denna färgnyans har jag inte använt på flera år, använde den en hel del i början av 2010-talet, så det var ett kärt återseende. En väldigt skön färg som täcker bra. Skissen ville jag blanda mellan mjukt och hårt, där bokstaven N ger riktningen åt övriga bokstäver i piecen. Bakgrunden livade jag upp med lite vita streck.

BLK-4130 – Blue Velvet

39. BLK-8240 – Falling
(Maj 2021) I två och en halv dag hade det regnat i Göteborg. Men väderprognosen hade sagt att det skulle spricka upp framåt eftermiddagen. Det passade mig perfekt, tidigare på dagen hade jag hämtat upp burkarna jag beställt på posten så hade flera möjligheter att välja vilken nyans jag ville måla. Så klockan 17 packade jag in min nyinförskaffade färg i bilen och drog iväg till rampen i Jubileumsparken i Göteborg. Till denna målning hade jag byggt upp skissen utifrån ett kantigt U och sedan arbetat mig vidare ifrån det. Bakgrund hade jag inte tänkt på ännu utan planen var att jag skulle gör det som känns bäst när jag kommer till den biten. Eftersom Falling ser ut som tegel i färgen kom idén om att göra tegelstenar till bakgrund rätt snabbt.

BLK-8240 – Falling

38. BLK-8020 – Beige
(April 2021) En helt underbar kväll i Mölndal tillsammans med Järn och Smör. Vi möttes upp runt 19 på kvällen och började rolla upp våra ytor på väggen. Det var längesedan jag målade tillsammans med Järn, som var min stadiga målarpartner för några år sedan. Så det var roligt att stå och snacka och spraya tillsammans.
Jag hade egentligen inte någon plan på att göra en enfärgad målning denna kväll, utan hade tagit med mig min färglåda med slattar och hade tänkt mig 2st målningar i blå/turkos som jag visste det fanns mycket av.
Men när jag tittade i min färglåda så hittade jag till min förvåning en helt full beige burk som hade hamnat bland slattarna.
Jag gjorde en chansning på att denna burk skulle räcka, satte på en level 1-cap och började fylla. Den beigea burken räckte precis till hela målningen, det var knappt en droppe kvar i burken när målningen var färdigfylld. Sedan var det dags för linjer, bakgrund och highlights. Det blev flammor till bakgrund denna dag igen, och nertill gjorde jag några svarta bollar.
När jag var klar med denna gick jag och målade en till målning i den färgskalan som egentligen var tänkt för aftonen, på denna återanvände jag en skiss jag målat vid 2017 tillsammans med en stor hand som håller i en sprayburk.

BLK-8020 – Beige

34. BLK-1110 – Indian Spice
(April 2021)
Nere i min källare hittade jag till min förvåning en låda med sprayfärg som hade hamnat på lite fel ställe. Nästan ett år tidigare så målade jag en mural för Trafikverket, till den använde jag mig bland annat av kulören Indian Spice. Så när jag hade packat in färgen i förrådet efteråt hade jag antagligen varit lite trött och ställt denna låda på fel plats.
Det blev en bra bonus för mig, och en ny färg i All Colors-projektet.

34. BLK-1110 – Indian Spice

33. BLK-5030 – Light Blue
(April 2021) Det är något speciellt när man använder svartrollad bakgrund, bokstäverna poppar. Jag ville testade att få fram en avskalad känsla, där det inte är några extra detaljer i fyllen, och dessutom använda mig av en simpel bakgrund. Jag hade en plan att helt frångå de vita highlightsen som jag oftast använder och gjorde istället svarta cirklar. Samtidigt ville jag även att det skulle vara stil och klass på bokstäverna, med de där små extra detaljerna som lyfter målningen. Tycker resultatet blev bra, färgen täckte bra och känslan i piecen blev precis som jag ville ha den. Simpel med det lilla extra.

BLK-5030 – Light Blue

BLK-7030 – Mouse
(April 2021) När det var dags att åka iväg för att måla så fick jag ett meddelande på telefonen med en fråga om jag ville köpa hans gamla burkar som bara stod och samlade damm. Så åkte ner till Kviberg och fyllde bagaget med mycket krom, tar-black och ett gäng blandade kulörer. Personen som sålde dem ville mest bli av med dem, så jag fick dem för ett bra pris. Extra kul att det nästan bara var krom och tar-black eftersom jag inte tror jag har köpt en enda burk av dessa kulörer de senaste 4 åren. Så jag ser fram emot att måla stora krom målningar nu på våren.
På Mouse-målning valde jag göra en stor fade, där jag arbetar uppifrån med vitt för att sedan fylla större delen av målningen med Mouse-grå för att gå ner och bli svart längst ner. Därefter ville jag testa att göra en inline i grått, för att få till en snygg effekt där bokstäverna känns lite kromade.
Efter avslutad målning passade jag på att göra en snabb krom-målning precis bredvid med de nyinförskaffade burkarna. Kändes helt rätt.

BLK-7030 – Mouse

BLK-4040 – Pimp Violett
(April 2021) På väggen vid Bergsjöfamet finns det en liten del som är lite vid sidan av, denna del har det nog bara varit mina målningar på de senaste 4 åren skulle jag tro. Jag brukar oftast ha två stycken lite mindre målningar här, men denna gång valde jag att måla över hela. En rolig grej är att jag tror att nästan varje målning som målats på denna plats av mig har också varit lila.
Jag använde mig av ett P jag hade gjort på mina två senaste målningar på ett födelsedags-jam för Move någon dag tidigare, resten av bokstäverna improviserade jag fram på plats. Det är roligt att improvisera och låta kroppen forma bokstäverna.

BLK-4040 – Pimp Violett

BLK-6010 – Slimer
(Mars 2021) När jag hade avslutat Boston-målningen på den lilla privata ”workshopen” med 3 ungdomar så passade jag på att göra en målning till medan de höll på att göra färdigt sina målningar. Det blev en simpel Punta-målning, med vita flames i bakgrunden. Linjer och highlights gjordes som pixlar. En rätt rolig effekt att göra.

BLK-6010 – Slimer

BLK-6055 – Boston
(Mars 2021) Jag hade blivit inbjuden att måla med 3 ungdomar i Göteborg. Vi började vår dag med att mötas upp och skissa tillsammans. Vi samlades lunchrummet på en tatueringsstudio borta vid Järntorget, där en mamma till två av ungdomarna jobbade. Där började vi med att skissa och lära känna varandra. Efter ungefär en timma med skissning och fika så skulle vi egentligen åkt bort till Röda sten, väggen som lägger närmast. Men det hängde regn i luften och hade börjat småregna så jag valde att ändra på planen och åka till Bergsjöfamet istället. Väl på plats packade jag upp färgen jag hade tagit med och vi delade upp väggen mellan oss. Sedan var det bara att börja spraya. Kul dag, och roligt att umgås med ungdomarna och måla.

BLK-6055 – Boston

BLK-1060 – Hazle
(Mars 2021)
Precis när jag parkerade bilen, och fortfarande satt kvar i bilen, där hemma efter att ha målat Toad och Knock out Blue-målningarna så fick jag ett meddelande från Smör. I meddelandet skickade han en bild på mina helt nya målningar och skrev att han måste precis ha missat mig och skulle måla en piece tillsammans med Ciego. Eftersom jag var helt ledig denna dagen och familjen var på annan ort hade jag redan bestämt att jag skulle träffa Coden för att måla varsin abstrakt målning i Vulkano senare på kvällen, så jag tog en titt på klockan och gjorde ett snabbt övervägande i huvudet. Jag skulle hinna med en snabbis. Så jag gick jag hem och tog mig en macka för att sedan vända tillbaka till bilen och måla en målning till innan det var dags för kvällens äventyr.

BLK-1060 – Hazle

BLK-6730 – Toad
(Mars 2021)
Tack vare den stora stenen som går ut från betongväggen i Bergsjöfamet så hade det blivit ett mellanrum mellan Raid och Desk som jag sprayade tillsammans med när jag gjorde Knock out Blue-piecen. Undertiden som de gjorde färdigt sina målningar passade jag på att göra en till. Jag hade min telskopsstege som jag lutade mot väggen, och på så sätt blev det aldrig jobbigt att måla på denna plats för mig.
Här ville jag göra en enklare rundare stil med stora highlights. Detta är den stilen jag är mest bekväm med att måla. Allt gick smidigt och bra, och målningen blev som jag tänkt.

BLK-6730 – Toad

BLK-5250 – Knock out Blue
(Mars 2021) När jag kom till Bergsjöfamet så stod det en stor låda med ungefär 20st halvfulla till fulla burkar på marken. Under tiden som jag rollade upp tänkte jag att det skulle komma någon och göra anspråk på burkarna. Att någon kanske bar ner lådan och körde iväg och parkerade bilen. Väldigt skumt att hitta så pass mycket färg som något bara har lämnat. Jag tänkte att det kanske var en turist som hade varit i staden och sedan lämnat slattarna i famet innan den drar hemåt.
Men efter upprollning, och uppskissning märkte jag att ingen kom för att hämta burkarna, så jag gick och hämtade innehållet. Kände mig som ett barn på julafton när jag kollade närmre på innehållet. Det var mestadels blått i lite olika nyanser, grått och krom. Men även svart och vitt.
När jag började fylla piecen i Knock out Blue som hade hittats i lådan, så kom Raid, Desk och Zazr och började måla bredvid mig.
När jag var klar med min så passade jag på att göra en till i färgen Toad i mellanrummet som blivit pga en stor sten mellan Raid och Desk.
Målningarna gjordes enbart med färg från den mystiska lådan.

BLK-5250 – Knock out Blue

BLK-2075 – Pure Orange
(Mars 2021) Förra veckan fick jag en Punta-skiss skickad till mig över Instagram från en polsk målare som skriver Look/Code (Look_179). Det händer lite då och då att jag får skisser skickat till mig från andra målare, det uppskattar jag väldigt mycket, alltid roligt och lärorikt att se hur andra arbetar med mina bokstäver. Ibland väljer jag att måla skisserna jag har mottagit och ibland plockar jag ut vissa element och bygger vidare på. På denna målning som jag målade i Bergsjöfamet försökte jag hålla mig rätt nära orginalskissen.
När jag kom till Bergsjöfamet så stod Stak och Rool redan och målade, så jag gick fram till dem och pratade lite innan det var dags för mig att börja. Jag hade bestämt mig för att jag ville göra en målning på stege, så jag hittade en yta där jag hade en halv målning kvar från 2020. Denna plats valde jag, rollade den vit och började spraya. Allt gick smidigt och bra tills jag skulle packa ihop och såg ner på mina byxor och upptäckte 2 vita sträck rakt över båda byxbenen. På något vänster hade jag lyckats få vit rollerfärg på ett av trappstegen jag lutade mig emot, så mina nästan färgfria byxor blev ytterligare ett par målarbyxor.

BLK-2075 – Pure Orange

BLK-3160 – Good Times
(Mars 2021) Good Times målningen gjordes nere på lagliga väggen Draken, vid Röda Sten i Göteborg. Det var några yngre målare där och ett gäng som åkte skateboard en bit bort. Jag började skissa upp och fylla målningen med färg, jag fyllde bakgrunden med svart och dammade lite med Good Times och gjorde några pixlar. Därefter vita linjer för att få kontrasten mot den svarta bakgrunden. Det var en härlig stämning vid väggen, blev lite småprat med de yngre målarna, målningen blev som jag tänkte mig, det var rätt kallt men man kände i luften att våren är på gång.

BLK-3200 – Cocktail
(Mars 2021) När jag var färdig med Bubble Bath målningen på Kommersen, den stora loppmarknaden i Göteborg, så höll Omone fortfarande på med uppskissningen på sin piece, så jag gick till den tredje och sista reklamplatsen klättrade upp på min teleskopstege och började skissa upp. Jag hade fått mersmak på inlines från när jag hade målat Reseda-målningen dagen innan, så jag valde att köra det även denna gång. Roligt format att köra en rektangulär vägg. Efter avslutad målning gick vi upp till veganrestaurangen BlackBird och satt ner och åt och pratade gamla minnen innan vi skildes åt för den här gången.

BLK-3995 – Bubble bath
(Mars 2021) Omone, som jag bodde i kollektiv med i Malmö för några år sedan, hörde av sig och sa att han skulle vara i Göteborg under några dagar och var sugen på att måla. Han hade aldrig målat på Kommersen, så vi bestämde oss för att mötas där. Jag kunde komma loss lite tidigare än planerat, så jag åkte dit i förväg och började måla. Hade en idé jag velat måla ett tag ”Graffiti utan graffiti” när jag målar alla de väsentliga delarna i en graffitimålning, men plockar bort bokstäverna och ersätter med några krumelurer.
Valde en av reklamytorna och började måla. När jag precis skulle börja med linjerna dök Omone upp och började måla på reklamplatsen bredvid.

BLK-6430 – Reseda
(Mars 2021) Denna dag hade jag en lucka på två timmar från när jag lämnade hemmet tills jag skulle vara tillbaka. Perfekt tänkte jag, och åkte till Bergsjöfamet. Jag valde en bra plats, satte på lite musik ifrån telefonen och började måla. Jag hade bestämt mig för att testa göra inlines på målningen, vilket jag konstigt nog i stort sett aldrig har gjort förut. Tyckte det var ett bra beslut med inlines och det poppade till bokstäverna och lyfte skissen. 65 minuter senare var jag färdigsprayad, städat omkring mig och knäppt foto på piecen. Jag satte mig i bilen och kom hem med 1 minuts marginal. Helt perfekt spenderade 2 timmar.

BLK-6430 – Reseda

BLK-8250 – Candy bar
(Mars 2021) När jag var klar med ”Pear green”-målningen i Vulkano så hade jag lite tid kvar innan Hemsk, Skurt och Sagie var färdig med sina piecer. Denna tid utnyttjade jag med att gå upp för stegen och ställa mig på räcket för att sedan måla en brun målning. Hade tänkt få den att se ut som ett stort klistermärke med lite bortskavda kanter men när jag höll på att måla den så fick jag idéen att göra den som en pepparkaka. Känns fortfarande som att det var en bra idé.

BLK-8250 – Candy bar

BLK-6710 – Pear Green
(Mars 2021) Hemsk hörde av sig och var sugen på att måla i Vulkano tillsammans. Så Hemsk, Skurt, Sagie och jag möttes upp vid hangaren och delade upp oss på lite olika platser. Hemsk och Skurt körde en prodd tillsammans. Jag började med att köra en rollermålning i orange mitt emot deras. Sagie (dödskallen) kom en stund senare och när han anslöt sig så gick vi till en vägg runt hörnet och målade bredvid varandra. Jag hade sparat en plats på stege bredvid 2 tidigare Punta målningar (true yellow och ”glitch-effect”) som jag valde att måla denna piece på.

BLK-6710 – Pear Green

BLK-8230 – Koi
(Mars 2021) En härlig vårdag målades denna på Kommersen i Göteborg, en stor loppmarknad i ett stort trähus i mitten av staden. Precis vid Långgatorna. Jag var där tillsammans med Mok och Cabel, men snart dök fler folk upp och hängde bland annat Torme, AndersB och Lotus. Efter en stund kom även Puch och anslöt sig med en målning på huset. Coden och jag hade pratat veckan innan om att det vore kul att göra en piece med stora flammor bakom. Så kunde inte låta bli att göra det på denna. När vi var klara med denna blev det en krom-målning på stege en bit bort.

BLK-8230 Koi

BLK-3120 – Pink Cadillac
(Feb 2021)
Efter en kall och snöig start på februari så vände vädret och all snö och slask smälte bort. Denna målades i Bergsjön. Coden var redan på plats när jag ringde honom för att se om vi skulle måla, och han förvarnade mig om att det är ingen idé att rolla för att väggen är genomblöt. Men jag hade ett koncept där jag ville måla en Punta-throw som hade gått sönder, så jag valde att rolla bakom ändå. Resultatet blev rinnigt, men det var skönt att ha en ren yta att måla på.

BLK-1130 – Dehli
(Feb 2021)
Denna målning målades i -12 grader i Bergsjöfamet. Hade egentligen plan på att måla inomhus med tanke på kylan, men var under dagen på ett barnkalas hemma hos Puch, där det hade bjudits på öl till de vuxna, så fick låta bilen stå hemma och ta spårvagnen till famet. Kittad med varma kläder, lampa och en väska med spray så gick den här kalasbra att måla.

BLK-1130 – Dehli

BLK-7070 – Rhino
(Jan 2021)
Januarikväll på Röda Sten, Göteborg, andra målningen av tre den här kvällen. Första var en färgglad, svängning Punta och tredje var en HSF i blockstil där bokstäverna fadeades från vitt till svart genom tre nyanser av grått. Rhino målningen gjordes på en vägg på Draken. När jag precis kommit hem upptäckte jag att rollerstaven och lite annat var glömt vid väggen, så fick vända tillbaka och hämta upp sakerna.

BLK-7070 – Rhino

BLK-TR4000 – True Magenta
(Januari 2021) Målades i Bergsjöfamet tillsammans med Code26, här kom Coden på den briljanta idéen om schackrutor i bakgrunden men som vi sedan vidareutvecklade till pixlar. En skön start på dagen. Trotts regn och slask så stod vi varma och torra tack vare taket i Bergsjöfamet.

BLK-TR4000 – True Magenta

BLK-TR5000 – True Cyan (Januari 2021) I snö och blåst på Mölndalväggen efter att jag hade målat en glitchmålning jämte Smör, Styg och Adb.
Här ville jag testa att arbeta med de negativa ytorna, mer grafiskt än klassisk graffiti. Här utnyttjade jag hur bokstaven T såg ut och gjorde den negativ för att kunna använda det i formerna mellan N och A. Även denna gången hamnade målningen högt upp på väggen.

BLK-TR5000 – True Cyan

BLK-TR1000 – True Yellow (Januari 2021) Årets första målning gjordes uppe på stege inne i Vulkano, en lokal jag har fått tillgång att måla inuti i Göteborg, samtidigt som Code26 målade en målning på marknivå.
Här tog jag fram och målade en gammal skissfavorit från ca 2014-15 som senare utvecklades till mitt klassiska Punta-ambigram. Målade den gul, på svart bakgrund och lade till vita flammor ovanför.
Därefter gjorde jag en HSF på höjden med blå linjer.

BLK-TR1000 – True Yellow