Kategorier
Okategoriserade

Särö – Djungeltunnel

Jag fick förfrågan om att måla en tunnel i Kungsbacka kommun där jag skall tolka ungdomars skisser och idéer.

Vi är sammanlagt 4 olika konstnärer som skall måla 4 olika tunnlar runt om i Kungsbacka. Projektet kom till för att vi skall öka tryggheten i området.
Min tunnel var i Särö och mitt samarbete var med ungdomar ifrån Blå Huset i Särö, de valde tema och gav mig en hög med skisser som jag kunde tolka på mitt sätt.

Så förra helgen fyllde jag bilen med färg och begav mig ut till Särö för att börja spraya min tunnel. Det blev tre heldagar då jag sprayade mellan 9.30-19 på dagarna. Ett väldigt kul projekt, med mycket trevliga möten. Pensionärer som kom förbi med fika och nyponsoppa. Förskoleklasser som gick och tittade på de olika djuren jag målade, och ungdomar från fritidsgården ”Blå Huset” som kom med fler skisser och idéer under tiden jag målade.

Det blev en blandning av tropiska djur i en djungel och en stor regnbåge man passerade igenom i ena änden av tunneln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s