Kategorier
Okategoriserade

Youtube – Good times and a zip of coffee

Den svenska graffiti-youtube kanalen ”Rather dye productions” hörde av sig till mig och ville spela komma till Göteborg för att spela in två avsnitt till sin kanal.
Detta är det första av två.
Mycket nöje.

Vi började dagen med att vi bjöd ”Filmmakaren” på mat hemma med min familj, därefter packade vi ihop våra grejer och lastade in i hans bil.
Vi hade planerat två produktioner, första skulle vara en flerfärgsmålning, och andra skulle vara en nyans i mitt ”All colors-projekt” som jag håller på med.


Vi började med att åka iväg till Bergsjöfamet, och efter uppskissning märkte jag att jag hade fått med mig en väska för mycket hemifrån med plånböcker och annat som mina övriga familjemedlemmar skulle behöva under dagen. Så jag fick sätta mig i bilen och lämna tillbaka allting.

När jag väl var tillbaka så var det bara att börja spraya. En riktigt skön dag, där kaffe och spray varvades efter vart annat.

Efter avslutad session i Bergsjön satte vi oss i bilen och drog över till Uptown och filmade ytterligare en episod. Men det får jag skriva lite mer om när den laddas upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s