Kategorier
Okategoriserade

Koi, Pear green & Candy Bar

BLK-8230 – Koi
(Mars 2021) En härlig vårdag målades denna på Kommersen i Göteborg, en stor loppmarknad i ett trähus i mitten av staden. Precis vid Långgatorna. Jag var där tillsammans med Mok och Cabel, men snart dök fler folk upp och hängde, bland annat Torme, AndersB och Lotus. Efter en stund kom även Puch och anslöt sig med en målning på huset. Coden och jag hade pratat veckan innan om att det vore kul att göra en piece med stora flammor bakom. Så kunde inte låta bli att göra det på denna. När vi var klara med denna blev det en krom-målning på stege en bit bort.

BLK-6710 – Pear Green
(Mars 2021) Hemsk hörde av sig och var sugen på att måla i Vulkano tillsammans. Så Hemsk, Skurt, Sagie och jag möttes upp vid hangaren och delade upp oss på lite olika platser. Hemsk och Skurt körde en prodd tillsammans. Jag började med att köra en rollermålning i orange mitt emot deras. Sagie (dödskallen) kom en stund senare och när han anslöt sig så gick vi till en vägg runt hörnet och målade bredvid varandra. Jag hade sparat en plats på stege bredvid 2 tidigare Punta målningar (true yellow och ”glitch-effect”) som jag valde att måla denna piece på.

BLK-8250 – Candy bar
(Mars 2021) När jag var klar med ”Pear green”-målningen i Vulkano så hade jag lite tid kvar innan Hemsk, Skurt och Sagie var färdig med sina piecer. Denna tid utnyttjade jag med att gå upp för stegen och ställa mig på räcket för att sedan måla en brun målning. Hade tänkt få den att se ut som ett stort klistermärke med lite bortskavda kanter men när jag höll på att måla den så fick jag idéen att göra den som en pepparkaka. Känns fortfarande som att det var en bra idé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s