Kategorier
Okategoriserade

Spray med Coden, skiss från Cabel

De senaste dagarna har jag kunnat måla och umgås mycket med Code26. Efter en kall och snöig start på februari så vände vädret och all snö och slask smälte bort. Första väggen vi målade i Bergsjön. Coden var redan på plats när jag ringde honom för att se om vi skulle måla, och han förvarnade mig om att det är ingen idé att rolla för att väggen är genomblöt.

Men jag hade ett koncept jag ville måla där en Punta-throw hade gått sönder, så valde att rolla bakom ändå. Resultatet blev rinnigt, men det var skönt att ha en ren yta att måla på. Valde färgen BLK-3120 Pink Cadillac så att jag kunde bocka av en till färg i mitt färg-projekt.

Coden gjorde en målning i krom med röd bakgrund, sedan när jag var klar bestämde jag mig för att göra en till med rosa färg.

Två dagar senare var det dags att mötas upp igen, denna gång åkte vi till kommersen där jag målade en ambigram-skiss jag fått från Cabel någon vecka tidigare. Väldigt intressant och lärorikt att måla någon annans skiss och formspråk. En hårdare stil än vad jag är van vid, men jag tycker att jag ändå lyckades fånga Cabel-stilen bra. Code26 gjorde en Jörgen. Det var en helt perfekt dag att måla på, solen sken så dunjackan fick lämnas kvar i bilen och solglasögonen åkte på.
När vi stod vid väggen och spraya kom Disk förbi och pratade umgicks en stund, innan han skulle vidare på andra ärenden.
Efter att vi var klara med väggen så åkte vi och köpte pommes frites för att sedan dra ner till Röda Sten och göra en klassisk PuntaCode målning.

Toppen dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s