Kategorier
Graffiti Punta

Tavlor och sjukdom

Sedan jag kom hem från Borås för två veckor sedan har jag tyvärr inte haft någon möjlighet att spraya för att vi har varit lite krassliga i familjen. Som tur är så är det inte Covid, utan vanligt sjukdom.

Däremot har jag kunnat måla lite tavlor och andra små projekt, så den kreativa processen har varit igång iallafall. Har fått en idé om att göra ett Alfabet som klistermärken jag tänkt jobba vidare på i mellandagarna. I en klassisk throwupstil. Får se lite.

Sjukperioden resulterade iallafall i två tavlor. På första tavlan står det Punta, och den andra är en tolkning av min målning ”Mitt hjärta blöder”

Fick dessutom frågan att göra en throw-up för podcasten Tredje Rummet som bland annat Daniel Terres på Urban Konst håller i, där de diskuterar samhällsfrågor ur ett nytt perspektiv, så den kommer här också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s