Kategorier
Borås Graffiti HSF Järn Magasinsgatan Namnsdagsthrow Punta

Borås och namnsdagar

Denna helgen har jag lyxat till det ordentligt och tagit mig en hotellnatt i Borås för att kunna fokusera på mitt namnsdagsthrow-projekt.

Utanför Borås finns det en nedlagd militärövningsplats som används för paintball och Airsoft. Men även använts som Fame under iallafall de senaste 10 åren.

Denna plats tänkte jag skulle vara en perfekt plats att försöka slutföra mitt projekt på. Hade sammanlagt 115 throwups kvar av projektet.

Best Western Plus blev hotellet jag valde, centralt beläget i Borås, enkelt och smidigt att ta sig till. På lördag förmiddag kom jag ut till Bockaby ungefär vid 10.30 och där jag hade stämt träff med två målare från MUR och OLC samt Järn [HSF] och Smör.

Sedan var det bara att börja spraya. Jag hade fokus på mina gula throw-ups, men var även med på en gemensam målning när vi skrev HSF MUR Smör.

Vid ungefär 16.00 åkte jag och checkade in på hotellet, därefter mötte jag upp Järn och Smör på Tonys restaurang och åt en halloumiburgare. Fruktansvärt bra burgare på mysigt ställe en bit utanför centrum.

Därefter möta upp OLC och MUR på lagliga väggen för en målning och sedan en liten utflykt med bilen.

Hotellfrukosten var helt klockren. Satt ensam inne i restaurangen och åt i lugn och ro, innan det var dags att åka ut till Bockaby igen och måla 18 throw-ups till.

Blev sammanlagt 76 throws på de båda dagarna och 5 målningar. Helt slut i kroppen efteråt men blir helt klart fler semestrar som den här i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s