Kategorier
Göteborg Graffiti HSF Merch Punta

T-shirt

Idag släppte jag min första t-shirt. En klassisk tidlös design i form av en gul Punta Throw.

Jag blev peppad av min familj att jag borde skapa någon form av merch, så jag funderade fram och tillbaka vad som skulle passa. Rätt snabbt fastnade jag för att göra en t-shirt med en throw-up på. Men att det skulle bli en klassisk Punta Throw var inte första tanken.

En av de första tankarna var att jag skulle skriva Göteborg, som är staden jag bor i, och var inne på att trycka det med vitt fyllnadsfärg och svarta linjer på en färgstark tröja. Men jag bollade lite med Coden och familjen och de båda frågade varför jag inte gjorde en Punta t-shirt.

Sagt och gjort så var beslutet fattat. Men eftersom det redan är december på 2020 och jag alltid skriver årets siffror i mina throw-ups tänkte jag att det är roligare att lägga in siffran 21 (dvs. 2021) utifall det dröjer med tryckeriet osv.

Den gula färgen blev direkt självklar när jag valde att göra mitt egna namn på grund av mitt namnsdagsthrow-projekt jag har hållt på med de senaste 2.5 åren.

Jag testade lite olika färger på tröjorna men landade i vit tröja, svarta linjer och gul fyll.

Kommer att säljas för 250kr i min shop här på sidan och via Instagram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s