Kategorier
Okategoriserade

Jam i Bergsjön

I lördags var det dags för jam igen, det sista som jag tror är möjligt i år med tanke på restriktioner kring Covid-19 om hur många människor man får vara på samma plats samtidigt osv. Idag sa statsministern är man endast får samlas 8 personer.
Skall bli intressant och se hur allt utvecklas. Tror för egen del att det inte kommer påverka mig särskilt mycket. Rör mig sällan i större grupper och sammanhang, men trist att det påverkar hur man träffar familj och vänner.

Iallafall i lördags var det jam i Bergsjön, Race [YFR] som hade planerat och styrt upp allt. Jag kom alldeles för tidigt till jamet, så var först på plats och eftersom vi skulle vara inne i huset fick jag vara utanför och vänta. Så jag tänkte att jag passar på och måla en piece på utsidan. Går ner till väggen på utsidan och träffar på två målare ifrån DHA som redan står och målar. Jag går och pratar lite, blir bjuden på kaffe och ställer mig bredvid dem och börjar måla. Efter några minuter dyker Voodoo upp och ansluter till oss, det är en målare jag aldrig har träffat innan men pratat med en del över sociala medier.

Jag gör en Punta målning med där jag använder Mermaid (turkost) i fyllen, med Drops (ljusblå/turkos) som detaljfärg. Vitt till linjefärg och snickarglädje samt olika rosa och lila nyanser till bakgrund.
När jag bara har några minuter kvar på första målningen så kommer Race och vi kan börja jamet.

Vi håller till på nedre plan i parkeringshuset, och fler och fler målare ansluter. Tyvärr var jag tvungen att lämna tidigast, så hann inte fota de övrigas målningar.

Den andra målningen valde jag samma färgtema och samma grundtänk i skissen med ett tjockt N som nästan knuffar bort de andra bokstäverna.

Tack Race för en trevlig dag, bra uppstyrt och god stämning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s