Kategorier
Atom Blue Göteborg Graffiti HSF Irok Krog Nefertiti Punta Shake Smet Tags&Throws Uppdrag

Nefertiti

I fredags surrade min telefon till med en rolig förfrågan. Irok och Smet satt i sin bil på väg ner till Göteborg från Stockholm och de skulle vara här över helgen och spraya lite. De frågade om jag ville sluta samman med dem.

Jag mötte upp dem på restaurangen Bangkok Streetfood i Linné där de satt och åt tillsammans med några andra målare ifrån AOD, bland annat Shake och Atom.

Jag slog mig ner vid bordet bredvid Shake och beställde en öl, och då berättade de planen för mig. Deras kompis hade köpt Nefertiti och inför öppningen i slutet av oktober så skulle toaletterna smyckas med tags och throws.

Efter ölen var uppdrucken satte vi oss i Iroks bil och begav oss till den legendariska nattklubben Nefertiti, där vi fick en snabb rundvisning av stället. Musiken sattes igång, Blue anslöt sig till samlingen av målare. Irok ställde sig i baren och började servera öl och shotar till alla närvarande, därefter fick vi instruktioner om ägarens vision om hur det skulle se ut.

Tags och throws huller om buller, lager på lager. Efter det var det bara att börja spraya. Tyvärr blev det snabbt väldigt gasigt av sprayångorna pga ventilationen, men det gjorde inte så mycket det fick bli många dryckespauser istället.

En skön kväll med flera nya roliga bekantskaper. Röjigt och roligt 10/10.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s