Kategorier
Okategoriserade

Essence of Hip Hop

Förra helgen var det final på muralfestivalen ”No Limit – Artscape Edition” i Borås. En väldigt bra arrangerad muralfestival i bostadsområdet Norrby, väldigt centralt i Borås, precis i närheten till den öppna väggen.

Jag tyckte det var kul att promenera runt och titta på alla mästerverk på festivalen, extra roligt att se de målare man känner, jag är väldigt imponerad av dem.
I samband med denna Festival var det ett jam den 18/9 arrangerat av Essence of Hip Hop och Magasinsgatan8 på Borås öppna graffitivägg.
Line-upen bestod av C3ra, Cabel, Disk, Eir, Petva, Punta och Uefa. Men det var även många fler där och målade utöver line-upen.
Jag och Uefa körde bredvid varandra, med matchande färgsättning. Även Disk och Cabel hade bestämt sig för teama upp och likaså C3ra och Eir.

När jag var hemma och tänkte på vad skulle måla så mindes jag väggen som mycket högre, så jag bestämde mig för att jag ville köra något stort, och gärna flera ord. Efter lite velande fram och tillbaka landande jag på att skriva ”Punta was here”. Men väl framme vid väggen så var den mindre än i mitt minne så jag fick gå ut på ”taket” med min målning för att få ihop storleken jag ville ha, roligt och lite omständigt, men tyckte reslutat blev bra.
Det var väldigt hög kvalitet på allas målningar detta jam. Det blev en skön och härlig dag i solen, med musik och live-rap i bakgrunden.
Extra roligt denna dag var att träffa @Strangefruit_Streetart (fotat livebilden) och @StreetphotoMarianneWiman som var där och knäppte bilder, trevligt att prata med er och känna er pepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s