Kategorier
Graffiti HSF Jam Monokrom Montana Cans Punta Rool

Rool och Landvetter Jam

Denna veckan har jag umgåtts en hel del med Rool [MSE]. Det hela började med att Rool bjöd över på skisskväll i söndags vilket var väldigt trevligt. Lite folköl, gött tjöt och klotterfilmer på TVn. Bland annat såg vi filmen Rolling Afterglow (2012) där man kan se en HSF wholecar i slutet.

Kvällen därefter åkte vi tillsammans bort till Bergsjöfamet och sprayade. Sommarkvällarna är inte lika ljusa längre märkte vi, men jag fick gjort två stycken målningar iallafall. En Punta i Easter Yellow och en HSF som gjordes när mörkret redan hade fallit på.

När lördagen kom var det jam i Landvetter, en laglig vägg precis vid en badsjö, tillsammans med många härliga målare och deras familjer. Bland annat Heahe, Mucho, Motiv, Merde, Spår, Puch, Senk, Parvel, Punta, Rool, Ncis, Usel och Skurt.

Blev en klockren dag i solen då spray och bad turades om vartannat. Sommar, bad och spray med vänner och familj precis som livet skall vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s