Kategorier
Bergsjön Graffiti Jam Punta Uppdrag

Graffitins dag – 16 första artisterna

Graffona-utställningen och Graffitins dag har varit mina två stora fokusområden för mitt måleri denna veckan, men jag har även fått gjort en målning i mitt Monokrom187-projekt (BLK-4155 Royal Purple)
Utställningen skrev jag om i förra inlägget.
Så denna post kommer handla om Graffitins dag – Göteborg.

Till Graffitins dag i Göteborg fick förfrågan att leda arbetet med att sätta ihop en line-up. Denna uppgift har varit väldigt intressant, och inte helt enkelt, finns sjukt många bra målare man vill ha med, många som önskat att måla och minst lika många önskningar på vilka som borde vara med.
Tyvärr har jag inte kunnat ta med alla som jag vill. Finns helt enkelt inte plats. Så fått lämna endel tråkiga besked till folk jag egentligen skulle vilja ge väggyta.
Visionen har varit att få till en bra blandning med hög kvalitet. Blanda karaktärsmålare med textmålare, några nyare och några gamla rävar, och kanske det viktigaste av allt målare som visat stor dedikation till graffitimåleriet.
Vi bestämde oss för att släppa 2 artister om dagen, och responsen har varit grym, många som peppat.
Som en stor bonus, fick jag igår höra att vi får färgspons till eventet. Så hela väggen kommer färgkoordineras så alla kör på samma färgtema, blir antagligen något turkos/rosa med gula inslag.
Här kommer de första 16, resterande släpper jag under kommande vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s