Kategorier
Atar Bergsjön Graffiti HSF Punta

Atar

Denna veckan har mycket hänt för mig inom graffitivärlden.
Jag har målat några målningar, haft workshop för barn, fått förfrågningar om samarbeten, arbetat med att sätta artist line-up till Graffitins dag, samt tackat ja till en utställning tillsammans med Eir[RPC], Usel, Hemsk[NHR] redan nästa helg 10/7. Utställningen blir på Bengans/Fyrens i Göteborg och mer information om den kommer förhoppningsvis redan imorgon.

Men denna veckan började storstilat med ett besök från Stockholm av min gamle vän Atar. (Instagram – @stoeveln_fran_oz)
Under en period runt 2008 bodde Salto[HSF] och jag tillsammans. Det visade sig att Atar bodde några hus bort och vi hade några gemensamma målarvänner. Så vi blev vänner, umgicks och målade. Men tiden gick, vi flyttade och det blev inte att vi umgicks mer.
Förra året sprang Atar och jag in i varandra på Springbeast festivalen, och har sedan dess hållit kontakten. För att nu 12 år senare få måla tillsammans igen. Med kort varsel lyckades vi styra upp en kvällsmålning i Bergsjöfamet. Atar kom förbi med en husbil och skulle vidare neråt landet efter vi var färdigmålade, själv hade jag begränsat av tid denna kväll.
Men vi började iallafall måla varsin piece och fem minuter efter att vi startat kom Kniw[36] och Wkuse[MAG, YR] ner och anslöt sig bredvid oss.
Det blev en go kväll, bra piecer och ett gott besök men alldeles för kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s